slutkörd
Publicerat den

Ush vad in kropp säger nej nej nu! Mycket i gång nu... som alltid... Dopet, Rihanna och stockholm imorgon och vet inte ens hur vi tar oss dit!! Pågående renovering av tvättstuga som stått still ett tag innebär massa skit utpyttsat i resten av huset... Å så harvi semester å vill gärna vila upp oss och bara vara med våra små.... jaja gått i morgonrock hela förmiddagen men nu dags att göra något!
Just det, tradera annonser att posta! Folk e så himla dryga, sega att betala, vill att jag skickar om två veckor lr annan adress än angivit.... Skitpåer det skulle ni tänkt på tidigare!  16 annonser så går de inte att hålla på så om det ska bli rätt.... Men 1300 rikare på sånt som bara legat å skräpat!! ;)


Ny blogg igen
Publicerat den

Jo jag har kännt ett tag att lusten att blogga finns här! Jag sparar mina gamla inlägg i en egen mapp i denna blogg och blogspot får vara kvar än så länge men jag gillade aldrig att blogga där...
Kommer såklart att bli mycket inlägg om barnen och det gör jag för att det är kul och för att jag behöver det!
 
Har suttit på inne med mina förlossningsberättelser ett bra tag nu och tror faktiskt att jag ska lägga ut de med... Björn ska bara få läsa igenom först.
 
Hoppas att bloggandet ger det jag vill ha ut av det den här gången =)