Snart drar vi!
Publicerat den

Ja, jag kanske inte har sagt det tidigare, men jag och Björn och hans föräldrar åker till Thailand i 3 veckor i början på februari! Underbart va!
De bokades i augusti men de har kännts så långt till februari hittills men nu känns det som det närmar sig! Men först vill jag ha jul, den är underbar för mig.
Så har jag börjar oroa mig för min lilla Zekis nu också, hur ska han kunna vara utan mig (eller snarare jag utan honom)i 3 hela veckor??!! Tänk om han glömmer bort mig?
Så himla typiskt mig att oroa mig för allt som man kan oroa sig för.
Jag såg en film om ett par som var på semester och åkte med en båttur för att dyka i havet, så blir dom kvar glömde mitt ute i ingenstans! Såklart så kom det hajar, och ja de dog ju såklart båda två!.. Så nu har jag sagt att jag inte ska ut på något sådant men B tjatar redan om det hela tiden. Vi får väl se om jag vågar.




(Skulle vara väldigt gulligt om ni ville skriva vem ni är när ni lämnar kommentarer, så jag vet liksom=) tex grinchen )



Lisa

Han kommer inte glömma dig!! När vi lämnade bort min förra hund fick vi träffa henne igen efter 9 månader. Det var nog lika underbart för oss alla. Hon satt och skrek och jollra hur länge som helst! Dom glömmer aldrig! Däremot har de dåligt närminne så att dom gjort något dumt vet dom ju inte om tio minuter senare... eller så är dom himla bra på att dölja det! ;) Kram



URL: http://lisentott.blogspot.com


Helenas Hem -Om livet på landet

ÅH vad härligt. Tre veckor!!! Vad avis jag blir. :)



Tack så mycket för locka-hår svaret. Jag ska verkligen prova igen för jag tror att jag tar på tok för mycket hår varje gång. Samma med vågtången. Har du nåt fix i INNAN du lockar också, förutom värmeskydd?

Kram



URL: http://blogg.helenashem.se


lindaa

Lyxigt med Thailand ;) Var fan 5 år sedan man var där nu..



URL: http://lindasmith.blogg.se/smith


Ida

Lisa:

Skönt att höra från någon annan att han kommer nog må bra utan mig. hehe B är så elak som säger att Zeke kommer sitta och grina efter mig hela tiden...=( Är nog jag som saknar honom mest som sagt..=)



URL: http://idacavallin.blogg.se/


Ida

Linda:

Jo jag tror det bli toppen i Thailand faktiskt. Just för att vi åker med svärföräldrarna å så. Annars är ju inte jag så mkt för utomlands, tycker det är äcklig mat och otäcka människor.haha. Men de säger ju att Thailand är annorlunda på det sättet!



URL: http://idacavallin.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?