nu så..
Publicerat den

...Inte nu men NU tänkte jag köra igång med min lilla blogg på riktigt.
Blev lite körigt med jobb, valp och allt sånt där så jag glömde helt bort att jag hade startat denna.

Just nu står jag på jobbet och "smyg bloggar"... (tihi)

I februari fick vi på Lush ett besök från huvudkontoret, vilket inte är så vanligt. Då kom den oerhört tråkiga nyheten att Lush i Gävle, våran lilla butik ska läggas ner! Buhuuu Den kommer att finnas kvar april ut....
Vad de sa till oss då var att efter många försök att förhandla ner hyran på lokalen så har det inte alls gått som de ville. De blir en hyreshöjning istället! Fantastiskt va! runt 30 procent rör det sig om. För att våran butik ska gå runt då måste vi sälja som stockholmsbutikerna gör... (Nu spär man ju verkligen på att Gävle vill vara storstad...) Vilket självklart är löjligt att tro attdet ska gå!
Detta är ju något som är jätte tråkigt och jobbigt för oss tjejerna i butiken som har jobbat hårt för denna butik, haft den som om den vore våran egen. Vi har också försökt att verkligen tiga om nedläggningen för att inte liksom tappa andan ur butiken och att folk ska komma och fråga hela tiden den tid som är kvar. Detta var också i samråd med huvudkontoret... 
Så rätt vad det är så dyker en artikel upp i tidningen att vi ska läggas ner! Fan nu har det läckt ut ändå tänker vi.
Men nej då, det är Lush lilla ägare Bosse som talar ut om nedläggningen. Han säger tom att det INTE är pga hyreshöjningen utan att butiken aldrig riktigt gått runt.
Ja vi har väl inte alltid gått så bra men den har ju funkat men nu går det ju verkligen inte längre när hyran ska höjas. Nu är det ju som att han sparkar på oss som redan ligger ner. Vi har kämpat och kämpat med massa event nästan varje månad, personal möten VARJE månad (har inte alla butikerna). Vi har vunnit en en tävling som heter Doubble saturday som är en säljtävling i att öka mest från en helg till en annan. hela Lush världen är med och vi i lilla Gävle vann 2 år i rad!!! Ingen annan butik i Sverige har vunnit förr. Plus att vi har fått flera diplom och utmärkelser för fin butik och vunnit mindre tävlingar... Vi är bäst!
Jävligt elakt av Bosse att ens nämna att vi ska stänga redan nu! Men att sedan tala om att butiken inte funkat är ju bara för tragiskt. Den har funkat men även om den inte hade det så behöver det inte stå i tidningarna!!!

Folk är ju så jävla vidriga, ända sedan öppningen har vi erfarat det men nu har det ju slagit om helt.
- De förstod man ju att den här butiken inte skulle funka...
- När blir utförsäljningen?

Jävla dumma människor! Är dom glada att vi blir av med jobbet eller!!

Jävle Bosse,, jävla lågkonjuktur, jävla torget som måste byggas om NU jävla dumma människor som känner att de måste vräka ur sig till oss personalen!!!!
kicki

Hej Kära Ida!

Ojjjjjjjj,va arg du va i dag. Men jag förstår din ilska,vissa människor är helt korkade. Hoppas ni mår bra ändå. Pussa på lilla vovven från mig.

Kramar KickiURL: http://www.baraboxer.dinstudio.se


ida cavallin

hej moster!

haha ja ja va jätte arg! Men nu så ha det lagt sig lite=) Förresten så får du gärna ta bilder på zeke!

puss pussURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?