Tomat explosion!
Publicerat den

Vart lite kaos hemma igår eftermiddag. Fick varor på jobbet så man blir lite extra trött när man kommer hem... Så ville jag sova en liten stund men jag fick inte sova klart riktigt för vi var tvugnen att åka och handla. Jag ville ju så gärna in på dollar store för att kolla om de fått in några fler hundmatskålar. Kvart över sex var vi på coop, B sprang in och handlade så satt jag kvar med Zeke i bilen. Han tycker det är ganska mysigt att åka bil så han sover nästan hela tiden. Men efter ca 20 min så började både jag och Zeke ledsna... Så vi gick ur bilen och tog en promenad... Försök göra det med världens sötaste valp som vill hälsa på ALLA människor som går förbi och alla blir ju så glada och ska klappa och hälsa och fråga massa. Tillslut lessnade jag även på det men ändå kom ingen Björn... 40 minuter tog det för karln att handla bröd, smör, pålägg och mjölk som han själv hade gjort en lista på! - De va så lång kö....  Men han hade ju såklart två stora kassar med sig ut. Aja skynda nu så jag hinner in på Dollar för att kika. Så jag sprang över med Zeke och Björn tog bilen över... Hinner ju knappt in så släcker de lamporna och vill stänga... Fan! Men de hade inte skålarna iaf så... Sur blev ja för att han tagit så lång tid på Coop så jag inte fick kolla på det jag ville.
Tänkte att jag skulle få min Werters chokladkaka sen istället framför TVn så blir jag nöjd. Jag hade noga beskrivit att jag ville ha en sån och om den inte fanns så ville jag ha någon liknande men absolut inte smågodis, för de brukar invandrarbarnen kladda i! Fantastiskt så blev det såklart smågodis. Jag va redan så sur då så B fick åka till ica och kolla om den fanns där. De gjorde den så jag fick alla tre sorterna! Hihi vad glad jag blev. Då blev jag snäll igen, fast ingen av dem var särskilt märkvärdig tyvärr...

Sedan var det dags för Zeke att kissa lite i soffan, på sin filt. Stackarn hade ju både ätit och busat så han va ju jätte nödig... Så kastar ju sig B dit och rycker i både filt och hund. Vilket han inte borde ha gjort för då tippade han in kisset på de andra soffkuddarna som snabb sög åt sig! Fasiken! B ut med hunden och jag slet av överdragen av kuddarna och letade efter möbelrengöringen men den hade B gömt någonstans... Efter att ha rivit ut hela städskåpet och vänt upp och ned på halva lägenheten så hittar jag den. Men då vart det bråttom att ta av min tomatsås som stod och stormkokade på plattan! Tomatstänk!!! Jag tog av den på plattan och skulle mixa den lite som den stod i receptet. Tog fram MAGIC BULLET, hälde i nästan all sås, skruvade åt och körde igång... PANG!!!! = Tomatexplosion i hela köket, hela mig och hela taket! Ingen hade sagt till mig att man inte kan mixa heta saker i den maskinen! Tacka vet ja mormors gamla rejäla matberedare!!!

...så igår var jag helt slut hela kvällen!
Maja

Hej syster!

Nu har jag och mamma garvat ihjäl oss åt din dag igår! hahahaOch de var en jävla ful hund du la in här på bloggen för nån dag sen, och de var inte Zeke haha. Blev ju livrädd.Jag vill gärna komma och hälsa på i helgen!!

Mammsen hälsar.

Puss och kramURL:


Kicki

Hej vännen!

Jaaaaa duuuuuu jag har garvat så jag hölllll på dööö.Du har lite släng av Olsson sjukan(göraalltpåsåkorttidsommöjligt)hahaaaa.

Kramar KickiURL: http://www.baraboxer.dinstudio.se


Lisa

hihi det lät ju mycket roligare är än när du berätta på munken. Fy vilken jobbig dag. Man vill ju bara lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet då. Puh! Men nya tag och imorgon ska vi sola. =)

PussURL: http://lisentott.blogspot.com


ida cavallin

Hehe om ni bara visste hur ofta sånna här grejjer händer mig! Nu när jag vet att det roar er så mina små vänner så kanske jag talar ut om dem ibland! Försöker mig på att vara Martha Stewart men de blir...nått annat...

puss å kramURL:


Anette

Åh gumman min! Mamma skulle varit där och städat efter tomatexplosionen!! hihi!

Ja, tror vi ska leta efter mormors rejäla och pålitliga matberedare....

Sköt om dig och lilla fam!

puss puss, mam.URL:


ida cavallin

Ja då ville jag till mamma! Men jag har redan mormors gamla matberedare! De är B som envisas med magic bullet så säger att den är så bra! Men nu är det slut med den för min del=)URL:


Anette

Har du matberedaren? Va bra! funderade vart jag skulle ev hitta den i alla mina flyttlåder här och där!!

Pussis,mamURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?